.:[Double Click To][Close]:.

Σέξι η Kristen Stewart για τις ανάγκες του «Breaking Dawn»

Το Twilight σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, και οι σκηνές που κάθε φαν περιμένει να δει γυρίστηκαν πριν λίγες ημέρες στην Καραϊβική. Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart βρέθηκαν στο εξωτικό μέρος, για να γυρίσουν εκ νέου τις ερωτικές σκηνές των χαρακτήρων τους Edward Cullen και Bella Swan.
Οι δυο ηθοποιοί δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να μπουν στο κλίμα του ρόλου, καθώς είναι και στην πραγματικότητα ζευγάρι. Η 21χρονη Stewart εμφανίζεται με ένα πράσινο μικροσκοπικό μπικίνι και δείχνει πιο σέξι από ποτέ στην μαγευτική παραλία, παρότι οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές..

Οι συγκεκριμένες σκηνές, θα είναι το αποκορύφωμα του επερχόμενου Breaking Dawn, το οποίο θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέσα στο 2012. Στις προηγούμενες τρεις ταινίες, οι θαυμαστές του επιτυχημένου franchise περίμεναν πως και πως την «ένωση» των δυο πρωταγωνιστών. Έπειτα από τόσα χρόνια προσμονής, ο Edward και η Bella, πέρα από τις ερωτικές σκηνές, είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Εν αναμονή λοιπόν…