.:[Double Click To][Close]:.

Όταν η Θεά Τύχη τους χτύπησε την πόρτα…και έγιναν διάσημοι από σπόντα!!

Ένας εύστοχος γάμος, ένα ακριβό διαζύγιο, ένας σκανδαλιστικός ισχυρισμός φθάνουν για να κάνουν ένα άνθρωπο διάσημο. Η διασημότητα δεν είναι καθόλου απαιτητική αλλά πολλές φορές χαρίζεται απλόχερα σε ανθρώπους που δεν την επιδίωξαν καθόλου και ακόμα πιο απλόχερα σε όποιους την απαίτησαν με θράσος, μεθοδικότητα και επιμονή. 
Γι’ αυτό ίσως ήρθε ο καιρός η διασημότητα να καθιερωθεί ως επάγγελμα και οι διάσημοι να οργανωθούν με συνδικάτα, να αποκτήσουν ταμείο υγείας και όλα τα προνόμια που απολαμβάνει ένας σωστός επαγγελματίας. Με μία διαφορά, κανένας επαγγελματίας διάσημος δε θα θέλει να συνταξιοδοτηθεί.

Νοέμι Λετίτσια
Διάσημη έγινε στα 18 της η Νοέμι Λετίτσια μοντέλο από τη Νεάπολη, η οποία άρχισε να γίνεται γνώστη όταν ο Μπερλουσκόνι παραβρέθηκε στο περίφημο πάρτι της,δωρίζοντας τη μάλιστα ένα περιδέραιο αξίας 6.000 ευρώ. Αρχικά ο Μπερλουσκόνι είχε υποστηρίξει ότι πήγε στο πάρτι μόνο και μόνο επειδή ήταν η κόρη ενός παλιού οικογενειακού φίλου. Σύντομα όμως ήλθαν στο φως φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις το περασμένο έτος, είτε στη βίλα του στη Σαρδηνία όπου και τη φιλοξένησε. Αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του «papi» όπως αποκαλεί τον Σίλβιο οπού θα κανονίσει όπως λέει η ίδια να τη βάλει στο χώρο της πολιτικής, κι ας την κέρδισε μετά από όλα αυτά ο χώρος της μόδας, τόσα εξώφυλλα δεν είδε ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.


Μόνικα Λεβίνσκι- Πόλα Τζόουνς
Η Μόνικα Λεβίνσκι είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου, εξίσου διάσημη με την Πόλα Τζόουνς. Η πρώτη ισχυρίζεται ότι είχε σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον, τον οποίο η δεύτερη κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι από τις δύο υποθέσεις.


Ιβάνα Τραμπ
Η Ιβάνα Τραμπ είναι πλέον καθιερωμένα διάσημη και για αυτόν και μόνο το λόγω πρέπει να μάθουμε όχι μόνον ότι έκανε πλαστική αλλά ότι έδωσε στον χειρούργο φωτογραφία της Κιμ Μπέισινγκερ απαιτώντας να την κλωνοποίηση στα πρότυπα της σταρ του σινεμά. Οφείλουμε να παρακολουθήσουμε τους επόμενους γάμους της, τα διαζύγια της, και τις επόμενες πλαστικές της που αναμφισβήτητα έχει αποδειχθεί το γεγονός της διασημότητας της αλλά και για τις προτιμήσεις της στους κατά πολύ νεότερους της συντρόφους.


Λορίνα Μπόμπιτ
Η Λορίνα Μπόμπιτ δεν έχει ανάγκη από συστάσεις. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δραστικά τιμώρησε τον άντρα της, Τζον Μπόμπιτ, γιατί την κακοποιούσε και την απατούσε. Το περιστατικό αυτό έκανε τη Λορίνα πρότυπο των απανταχού ακραίων φεμινιστριών, ενώ στους ανά τη Γη συζύγους προκαλεί ακόμα εφιάλτες. Το ζεύγος εξαργυρώνει ακόμα τη διασημότητα του, αφού ο Τζον έχει γίνει περιζήτητος πρωταγωνιστής σε πορνογραφικές ταινίες μόνο και μόνο γιατί διαθέτει συγκολλημένο πέος.


Ντιβάιν Μπράουν
Μια άλλη περίπτωση που αποδεικνύει ότι αν σε θέλει η διασημότητα, θα σε βρει όπου κι αν είσαι ότι κι αν κάνεις είναι αυτή της πόρνης Ντιβάιν Μπράουν που συνελήφθη να κάνει στοματικό έρωτα στον ηθοποιό Χιού Γκραντ σε δημόσιο χώρο του Λος Άντζελες. Το σκάνδαλο φυσικά ήταν τεράστιο, και η Ντιβάιν έγινε διάσημη από τη μια στιγμή στην άλλη.


Διάσημα παιδιά: Σούρι- Σιλόχ- Ρομέο
Δεν γίνεται να μη συμπεριλάβουμε και την κληρονομική διασημότητα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση τα παιδιά των διάσημων να μην είναι διάσημα με μόνο προσόν το ότι γεννήθηκαν από τους συγκεκριμένους γονείς. Στα πρώτα ονόματα της λίστας βρίσκεται η κόρη του Tom και της Katie Holmes Σούρι Κρουζ, η Σιλόχ των Brangelina αλλά και ο μεσαίος γιος των Μπέκαμς Ρομέο κ.ο.κ.