.:[Double Click To][Close]:.

Στο φως ερωτικές επιστολές της Ελίζαμπεθ Τέιλορ!

Ο οίκος δημοπρασιών RR Auction ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να διαθέσει μια σειρά από ερωτικές επιστολές, τις οποίες η Ελίζαμπεθ Τέιλορ έγραψε σε ηλικία 17 ετών. Στα ερωτικά αυτά γράμματα η έφηβη τότε Ελίζαμπεθ μοιράζεται τα όνειρά της με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και στη συνέχεια την αγωνία της να επιστρέψει το δαχτυλίδι του αρραβώνα, όταν ήρθε το τέλος στη σχέση τους.
Οι χειρόγραφες επιστολές χρονολογούνται από το 1949, όταν η Τέιλορ ήταν αρραβωνιασμένη με τον 20χρονο Γουίλιαμ Πόλι τζούνιορ, ο οποίος ήταν γιος ενός πλούσιου Αμερικανού επιχειρηματία και πρέσβη. Η Τέιλορ, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 79 ετών, ήταν ήδη διάσημη ηθοποιός του Hollywood την εποχή εκείνη.
Η αλληλογραφία, την οποία θα δημοπρατήσει τον Μάιο ο οίκος RR Auction, αποκαλύπτει πώς έβλεπε τη ζωή και τον έρωτα η γυναίκα αυτή, η οποία στη μετέπειτα ζωή της παντρεύτηκε και χώρισε 8 φορές.
«Έλαβα το τηλεγράφημά σου σήμερα το πρωί, για να επιστρέψω το δαχτυλίδι και το βραχιόλι στη Νέα Υόρκη» γράφει η Τέιλορ στον Πόλι σε επιστολή της με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου του 1949, όταν έληγε η σχέση τους. «Το φοράω τώρα το δαχτυλίδι - λάμπει τόσο ωραία στον ήλιο - υποθέτω ότι είναι η τελευταία φορά που το φοράω - για λίγο έστω - να το προσέχεις αγαπημένε μου, γιατί η καρδιά μου είναι χαραγμένη ακριβώς εκεί, στο κέντρο του».
Ο οίκος RR Auction έχει στην κατοχή του 66 επιστολές από την Τέιλορ και 20 από τη μητέρα της, η οποία είχε πει στον Πόλι να αφήσει ήσυχη την κόρη της, όταν διαλύθηκε ο αρραβώνας τους, σύμφωνα με τον Μπόμπι Λίβινγκστον, αντιπρόεδρο του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ του οίκου.
Η δημοπρασία είχε προγραμματιστεί όσο ζούσε η Τέιλορ και η εκτίμηση για τα αντικείμενα που θα βγουν στο σφυρί κυμαινόταν μεταξύ 25.000 και 30.000 δολάρια, αλλά - κατά τον Λίβινγκστον - τώρα αναμένεται να πουληθούν ακριβότερα.