.:[Double Click To][Close]:.

H Ford μήνυσε τη Nissan για προκλητικό διαφημιστικό τρέιλερ!

Ένα video με sexy γυναίκες και δύο άνδρες, που ήταν ντυμένοι μηχανικοί, ήταν η αιτία που οδήγησε τη Ford να προχωρήσει σε μήνυση κατά της Nissan, που έδωσε στη δημοσιότητα το εν λόγω video. Το περιστατικό αυτό συνέβη στη Βραζιλία, όπου σε video clip, που έχει γυριστεί με φόντο ένα Focus, αφήνονται υπονοούμενα για τα ακριβά μοντέλα της Ford σε σχέση με αυτά της Nissan αλλά και για χλιδάτη ζωή που κάνουν οι άνδρες που εργάζονται στη μάρκα!
Οι περισσότεροι ίσως δεν καταλάβουν τα λόγια των… τραγουδιστών, αλλά μερικοί στίχοι λένε χαρακτηριστικά: «όλη την πολυτέλεια που πήρα, την πήρα με τα χρήματά σας» και «μην κλαίτε γιατί πληρώνετε έξτρα χρήματα - τα χρήματά σας έχουν ξοδευτεί καλά, κοιτάξτε τι να κάνω με αυτά»! Στο τέλος μάλιστα του εν λόγω video εμφανίζεται διαφήμιση του Nissan Tiida αλλά και η τιμή του που είναι 1.800 δολάρια φθηνότερο από το Focus.
Απίστευτοι στίχοι, όπως απίστευτο και το σκεπτικό αυτών που επινοούν τέτοιου είδους διαφημίσεις, θέλοντας να προκαλέσουν το αγοραστικό κοινό.