.:[Double Click To][Close]:.

Φρένο στο κουτσομπολιό μεταξύ των εργαζομένων!

Οι υπεύθυνοι του δημοτικού συμβουλίου του Καρλαϊσλ έστειλαν αυστηρές οδηγίες μέσω email απαγορεύοντας δια ροπάλου το κουτσομπολιό.
Σύμφωνα με την απόφαση οι υπάλληλοι θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τυς, λόγω του "τρέχοντος οικονομικού κλίματος".
Μάλιστα τους εφιστούν την προσοχή ότι ο χώρος εργασίας δεν είναι κατασκήνωση και χώρος για ανάπαυλα ενώ παράλληλα τους απαγόρευσαν να χαζεύουν στο ίντερνετ και να κοιτάνε φωτογραφίες.
Ανάμεσα στα απαγορευμένα θέματα προς συζήτηση είναι οι διακοπές, τα παιδιά και τα κατοικίδια.
Αναλυτικά το email μεταξύ άλλων έλεγε σε αυστηρό ύφος
"Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση που παράγεται, το εργασιακό ήθος εντός των γραφείων θα πρέπει να αλλάξει. Το προσωπικό θα πρέπει να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εδώ, ο οποίος δεν είναι άλλος από την σκληρή εργασία και να μην θεωρεί το γραφείο ως μια μέρα για ανάπαυλα.
Δεν είναι απαίτησή σας να μην μιλάτε στους συναδέλφους σας, αλλά θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι  συζητήσεις περά της δουλειάς θα πρέπει να περιοριστούν  στο ελάχιστο.
Όσοι  επιθυμούν να καπνίσουν κάνουν ένα τσιγάρο όταν έχουν πρώτα τελειώσει τη δουλειά τους έτσι θα κάνετε και όσοι θέλετε να κουβεντιάστε με κάποιον συνάδελφό σας.
Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμασταν μέχρι τώρα δεν μπορεί να συνεχιστεί δεδομένων των συνθηκών".
Αναμενόμενο ήταν να αρχίσουν να εγείρονται αντιδράσεις από τις εργατικές ενώσεις, οι οποίες χαρακτήρισαν ντροπή το εν λόγω μήνυμα.