.:[Double Click To][Close]:.

Άφηνε το παιδί στους γείτονες για να… ασχολείται με τον εραστή!

Ολόκληρη πολυκατοικία στον εισαγγελέα οδηγεί μια διαζευγμένη -και ιδιαίτερα «στοργική»- μητέρα στην Πάτρα!
Ο λόγος; Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κόσμος», η συνήθεια της να αφήνει την 4χρονη κόρη της σε γείτονες για να ασχολείται με την… επιμέλεια του εραστή της!
Η παράξενη ιστορία ξεκίνησε πριν από περίπου επτά μήνες όταν η νεαρή μητέρα (όχι πάνω από 35 ετών) εγκαταστάθηκε σε πολυκατοικία στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας. Οι γείτονες της την καλωσόρισαν και μάλιστα οικειοθελώς προθυμοποιήθηκαν όλοι να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην νεαρή μητέρα που -όντας διαζευγμένη- θα φρόντιζε μόνη της την 4χρονη κορούλα της.
Μόνο που αυτό το «με κάθε τρόπο» μάλλον παρεξηγήθηκε από την νεαρή μητέρα… Τον πρώτο καιρό ερχόταν ένας μεσήλικας (ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν ο εραστής της) τα πρωινά που η μικρή κοπελίτσα ήταν στον παιδικό σταθμό μιας και η μητέρα ήταν άνεργη και βρισκόταν στο σπίτι. Μετά από λίγες βδομάδες, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να βρίσκεται και πιο νυχτερινές ώρες οπότε η «στοργική μητέρα» άρχισε να αφήνει την κόρη της σε γείτονες στην πολυκατοικία με τη δικαιολογία ότι είχε επείγουσα δουλειά στην οποία δε μπορούσε να την πάρει μαζί!
Μία, όμως, από αυτές τις φορές απευθύνθηκε στον γείτονα που τους χωρίζει μια μεσοτοιχία ο οποίος ενώ πίστευε ότι η μητέρα της μικρής έλειπε για δουλειά, άκουγε καθαρά ερωτικές κραυγές από το σπίτι της!
Με τη μητέρα να το κάνει αυτό συνέχεια σε όλους σχεδόν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, φροντίζοντας επιπλέον να τους καλεί μία φορά τη βδομάδα στο σπίτι για να εξοικειώνεται η 4χρονη με αυτούς, κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος έθεσε το θέμα δειλά και απέξω-απέξω σε μία συνέλευση για να ανακαλύψει ότι είχε συμβεί σε όλους το ίδιο και είχαν όλοι καταλάβει ότι η νεαρή μητέρα άφηνε την κόρη της για να περνά ερωτικά 3ωρα και 4ωρα με τον εραστή της!
Στην τελευταία συνέλευση, μάλιστα, που έγινε πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε να προβούν σε καταγγελία στον εισαγγελέα για παραμέληση ανήλικου και συμφωνήθηκε εκπρόσωποι της πολυκατοικίας να απευθύνθουν στις αρμόδιες αρχές μέσα στην τρέχουσα βδομάδα!
Φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβά τα ερωτικά της ραντεβουδάκια η νεαρή μητέρα καθώς για το θέμα θα ενημερωθεί και ο εν διαστάσει σύζυγός της και πατέρας της μικρής…