.:[Double Click To][Close]:.

Ούτε οι κροκόδειλοι δεν τον έσωσαν από την αστυνομία!

Ένας άνδρας από την περιοχή Katherine της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας προτίμησε να τα βάλει με τους κροκόδειλους, παρά με την Αστυνομία, αλλά τελικά δεν κατάφερε ούτε έτσι να αποφύγει τη σύλληψη.
Ο 37χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε καβγά με την παρέα του και αυτός με τους υπόλοιπους τέσσερις φίλους του τραυμάτισαν έναν 27χρονο νεαρό και λίγο μετά οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, όταν η αστυνομία έφθασε στον τόπο του επεισοδίου, ο 37χρονος, που δεν είχε καταφέρει ακόμη να το σκάσει, έπεσε στο ποτάμι με τους κροκόδειλους και παρέμεινε μέσα για περίπου μισή ώρα.
Κατάφερε, εντούτοις, να βγει από το ποτάμι σώος και αβλαβής. Οι αστυνομικοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τον είδαν να βγαίνει από το ποτάμι, τον συνέλαβαν για να τον ανακρίνουν.
Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως η απρόκλητη επίθεση και ο ξυλοδαρμός είναι ένα αδίκημα που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν επιφέρει ποινή φυλάκισης στην Αυστραλία.
Ενώ ο ποταμός στον οποίο βούτηξε ο δράστης, για να σωθεί, είναι ο Katherine, όπου ζουν οι μεγαλύτεροι κροκόδειλοι στον κόσμο, οι λεγόμενοι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού. Το μήκος αυτών των κροκοδείλων κυμαίνεται μεταξύ 5 και 6 μέτρων, ενώ το βάρος τους συνήθως ξεπερνά τον ένα τόνο.