.:[Double Click To][Close]:.

Tasha de Vasconcelos:Το μοντέλο που καίει βασιλιάδες και πρίγκιπες!

Η Τάσα ντε Βασκονσέλος είναι πρώην μοντέλο και στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ομορφιά σαν όπλο», μιλά για την γνωριμία της αλλά και την παραλίγο σχέση της με τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, τον Νικόλαο. Το βιβλίο καίει βασιλιάδες και πρίγκιπες. Η Τάσα ντε Βασκονσέλος καταρρίπτει
τον μύθο του καρδιοκατακτητή Νικόλαου μιλώντας με άκρως απαξιωτικά λόγια για το πρόσωπό του, όπως γράφει η Espresso. «Ο Νικόλαος με φλέρταρε πολύ καιρό μέχρι να δεχτώ ένα ραντεβού» γράφει το διάσημο μοντέλο, το οποίο ωστόσο σπεύδει να χαρακτηρίσει «λάθος» αυτή την κίνηση. «Ξαφνικά βυθίστηκα σε ένα τόσο ανόητο και παρακμιακό περιβάλλον που σκέφτηκα ότι οι Έλληνες γλίτωσαν που έριξαν τον βασιλιά τους» συνεχίζει η Βασκονσέλος δίνοντας τη χαριστική βολή στο ίματζ του Νικόλαου.
Το διάσημο μοντέλο έχει αναφερθεί και στον πρίγκιπα Κάρολο και οι αποκαλύψεις της για το φλερτ του πρίγκιπα προκάλεσαν μίνι σκάνδαλο στη Βρετανία, αλλά η Τάσα ντε Βασκονσέλος αναφέρεται και στο ατυχές φλερτ που δέχτηκε από τον αδερφό του, πρίγκιπα Άντριου.
«Με ρώτησε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, παρουσία και άλλων προσκεκλημένων, αν ήμουν ακόμη παρθένα.»
Για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό γράφει ότι τους συνδέει μια τρυφερή φιλία.

Για τον πρίγκιπα Λορέν του Βελγίου, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να την εντυπωσιάσει με τη Ferrari του και στο τέλος της βραδιάς την πήγε σε ένα βοτανικό κήπο για να τη φωτογραφίσει ανάμεσα στα δέντρα. «Φοβήθηκα και έφυγα με τα πόδια για το σπίτι μου» γράφει.