.:[Double Click To][Close]:.

Izabella Lukomska:Από «κουνελάκι» του Playboy... πρόεδρος ομάδας!(pics+vid)

Κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, καταβάλλει η πολωνική ομάδα Βάρτα Πόζναν. Τελευταίο... όπλο, στην προσπάθειά της αυτή, η ανάθεση της προεδρίας του συλλόγου σε ένα πρώην «κουνελάκι» της πολωνικής έκδοσης του Playboy, με το όνομα Ιζαμπέλα Λουκόμσκα-Πιζάλσκα.
Η 33χρονη ξανθιά καλλονή ανέλαβε τα ηνία της ομάδας σε μια πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο, καθώς η Βάρτα βρίσκεται τρίτη από το... τέλος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Πολωνίας. Στις πρώτες... προεδρικές της δηλώσεις, υποσχέθηκε να επαναφέρει την ηρεμία στα διοικητικά πράγματα του συλλόγου, με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.
Όσο για τις αντιδράσεις από τους άντρες φιλάθλους και παράγοντες, που ενδεχομένως να μην δουν με καλό μάτι την είσοδό της στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η όμορφη Ιζαμπέλα είπε: «Δεν με απασχολούν κάτι τέτοια... Τα έχω για πρωινό».
Στον ελεύθερο χρόνο της, όταν δηλαδή δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, η Ιζαμπέλα ασχολείται με τη διοίκηση μιας επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο χώρι του «real estate» και των κατασκευών.