.:[Double Click To][Close]:.

"Έσπασε" το στριπτιτζάδικο του συζύγου της!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Κομοτηνή. Η σύζυγος ήξερε για μια επιχείρηση που απορροφούσε πολλές ώρες τον άντρα της, αφού ήταν η δεύτερη δουλειά του μετά το μεσημέρι, όταν ερχόταν σπίτι για να φάει και να φύγει, επιστρέφοντας πάντα τα ξημερώματα.
Πιο συγκεκριμένα, ήξερε ότι λειτουργούσε ένα κλασικό καφενείο, από το οποίο μάλιστα δεν κέρδιζε τα αναμενόμενα. Κάποια στιγμή όμως της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, καθώς τον έβλεπε κουρασμένο, ξεθεωμένο και αδιάφορο. Δεν την πρόσεχε, την παραμελούσε, είχε αρχίσει να ανησυχεί ότι κάτι συνέβαινε στον γάμο τους, αφού παραμελούσε τα... συζυγικά του καθήκοντα.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να πάει να κάνει «αυτοψία» στο καφενείο, που βρίσκονταν στην ύπαιθρο της Ροδόπης. Μαζί της είχε τον πατέρα και συγγενικό πρόσωπο. Τότε με έκπληξη διαπίστωσε ότι μόνο καφενείο δεν ήταν η επιχείρηση του συζύγου, αφού είχε μπάρα, προκλητικές μπαργούμαν αλλά και απαιτητική αντρική πελατεία.
Πως αντέδρασε; Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Χρόνος», αρκετά ψύχραιμα. Έφυγε εκείνη την ώρα και για να σώσει την κατάσταση που ερχόταν πάνω της σαν χιονοστιβάδα, πήγε την επόμενη μέρα το πρωί και έκανε το μπαρ... καλοκαιρινό, σπάζοντας τα πάντα. Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απογευματινή, βραδινή και μεταμεσονύκτια δραστηριότητα του συζύγου σταμάτησε και τώρα ψάχνει πάλι για μια πιο φυσιολογική δουλειά...